1% felajánlás = 100% támogatás

2013 óta dolgozunk egy olyan kulturális közösségért, melyben a tehetséges művészeket támogatunk hangszerekkel és ösztöndíj támogatásokkal. 

 

Felajánlásoddal a tehetséges művészek életét, mindennapjait teheted könnyebbé. 

Kérjük segíts te is az adód 1️⃣% százalékával!❤️

Videó lejátszása

Mi az adó 1%? Hova kerül?
Hogyan adhatom nektek?

Adó 1% felajánlás

Magyarországi magánszemélyként 2024-ben is amennyiben szeretnéd ismét felajánlhatod adód 1 %-át a civil szervezetünknek. Ezt a lehetőséget mi is és az adó törvény is biztosítja számodra.
Hogyan működik ez?

Az adód 1%-át könnyedén felajánlhatod, nincs más teendőd mint az eSZJA weboldalon kitöltöd a felajánláshoz szükséges formulát amelyet az ügyfélkapuddal vagy ha nincs ügyfélkapud akkor nélküle is könnyedén betudod nyújtani. A másik módja ha az adód 1%-ról szeretnél rendelkezni kitöltöd az EGYSZA formanyomtatványt és május 20-ig eljuttatod postai úton a NAV részére.
Hova kerül az adóm 1%-a?

A felajánlott adód 1%-át és az általunk összegyűjtött felajánlásokat teljes mértékben az Alapítványunk kedvezményezettjei kapják meg.

A beérkezett felajánlásokat hangszerekre, kottákra, tanulmányi utakra és ösztöndíj támogatásokra fordítjuk.

Te kinek adod az adód 1%-át?

A rendelkező nyilatkozat kitöltése nagyon egyszerű és gyors!
Ügyfélkapuddal csak be kell lépned az eSZJA oldalra, majd az 1+1%-os nyilatkozat menüpontot válaszd ki és már mehet is a kitöltés a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány nevére.

Fontos információt osztanánk meg veled, hogy a 2024. május 20-i határidő jogvesztő. Vagyis ezt az jelenti számodra, hogy ha ezt követően rendelkezel az 1+1%-odról, a felajánlás érvénytelen lesz és késedelmedet igazolási kérelmeddel sem tudod ki váltani.

Ha már rendelkeztél számunkra az adód 1%-ával, hálásan köszönjük neked!❤️
Oszd meg ismerőseiddel a felajánlásod, hogy ők is a felajánlóink táborát erősítsék!


Ha nincs jövedelmed, vagy nem Magyarországon élsz, akkor is tudsz segíteni.

Oszd meg ismerőseiddel az oldalt, hogy ők is csatlakozhassanak felajánlóink táborához!

Segíts nekünk hogy, mi is segíthessünk!

Hogyan rendelkezek az adóm 1% -ról, attól függően hogy ki csinálta a bevallásom?

Gyere nézd meg mire fordítjuk az általad felajánlott adó 1%-od és a befolyt támogatásod!

HANGSZER VÁSÁRLÁS

Kiemelt célunk hogy zenészeket, zeneiskolákat az igényüknek megfelelően hangszerekkel, kiegészítőkkel támogassuk. Jelenleg nyolc zeneiskolával működünk együtt hangszervásárlás területén.

ÖSZTÖNDÍJ TÁMOGATÁS

A célunk hogy minden tehetséges művész számára kimagasló támogatást nyújtsunk, akinek a családja nehéz anyagi helyzetéből adódóan nem tudja vállalni a zenetanuláshoz szükséges költségek finanszírozását.

KIADVÁNY TERJESZTÉS

A célunk hogy minden tehetséges zenészek, művészek, zeneszerzők zenei kiadványainak kiadásában, terjesztésében segítsünk. Hanghordózók, zenei kiadányok gyártására, azok értékesítésére fordítjuk a támogatást.

Miért támogasd a Magyar Zenei Kulturális Alapítványt az adód 1%-ával?

A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány egy non-profit szervezet, amely csakis kizárólag pályázati támogatásokra és magán adományokra számíthat. A befolyt adományokat kizárólag a művészeink és a velünk közösen együttműködő zeneiskolák támogatására fordítjuk.

 

Kulturális-és művészeti értékeket teremtünk veletek közösen! Rendszeresen támogatjuk a zeneiskolákat és a tehetséges művészeket új-és újszerű állapotú hangszerekkel, kottákkal.

 

Átláthatóság: Közhasznú civil szervezetként teljesen átláthatóan működünk – a pénzügyi-és szakmai beszámolóinkat megtekintheted weboldalunkon.

 

Megbízhatóság: Régi zenészek vagyunk a szakmában. 2013-óta – közel 10 éve igyekszünk, hogy támogatásokkal segítsük a kulturális élet minden szereplőjét legyen szó egészen fiatal vagy felnőtt művészről.

 

Társadalmi szerepvállalás: Hisszük hogy a zene közösség formáló erejével minden generáció közötti szakadékot áthidalhatunk. Emellett fontosnak tartjuk hogy a zene jótékony erejével támogassunk más civil szervezetek céljait is.

 

 • 00

  ADOMÁNYOZÁS

 • 00

  Pénz adomány

 • 00

  hangszer adomány

 • 00

  ösztöndíj támogatás

 • 00

  Jótékonysági Nagykoncert

 • 00

  Együttműködő Zeneiskola

 • 00

  Adományozó

 • 00

  kedvezményezett

Gyakran ismételt kérdések
Minden amit adó 1% felajánlásról tudnod kell

Nem kötelező, de a központi állami költségvetésbe befolyt személyi jövedelemadódat az állam így is-úgyis felfogja használni. Ha szeretnéd értékes célokhoz felajánlani az adód 1%-od mi szívesen fogadjuk.

Ha nincs jövedelmed, vagy nem Magyarországon élsz, akkor is tudsz segíteni.

Oszd meg ismerőseiddel az oldalt, hogy ők is csatlakozhassanak felajánlóink táborához!

 

Fontos információt osztanánk meg veled, hogy a 2024. május 20-i határidő jogvesztő. Vagyis ezt az jelenti számodra, hogy ha ezt követően rendelkezel az 1+1%-odról, a felajánlás érvénytelen lesz és késedelmedet igazolási kérelmeddel sem tudod ki váltani.

Nagyon gyorsan, ha rendelkezel ügyfélkapuval. Igazából pár perc alatt meg vagy vele online és a postai papír alapú beadvánnyal is.

Dehogyis. A bevallásodtól függetlenül tudsz rendelkezni az adód 1%-ról május 20-i napig akár online akár postai úton.

Ha nincs jövedelmed, vagy nem Magyarországon élsz, akkor is tudsz segíteni.

 

Oszd meg ismerőseiddel az oldalt, hogy ők is csatlakozhassanak felajánlóink táborához! Emellett bankkártyás úton is tudsz bennünket támogatni!

 

A keresőben keress rá a “Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány“-ra, ha pedig nem találod írd be az adószámunk ami “18596557-2-41“.

Tiszta szívből köszönjük az eddigi támogatást, minden kedves támogatónknak akik segítenek bennünket!

Nélkületek nem működne, csak annyit mondhatunk:
❤️ KÖSZÖNJÜK! ❤️

| Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány © 2024 | Adó 1% Felajánlás | www.magyarzeneikultura.hu |