Impresszum

Impresszum


Szervezet neve:
Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány

Székhely:
1054 Budapest, Honvéd u. 8. 1/2.

Levelezési cím:
8707 Pusztakovácsi, Kossuth Lajos utca 13/a

Adószám:
18596557-2-41

Bankszámlaszám:
11600006-00000000-99110019 (Erste Bank)

Nemzetközi bankszámlaszám (IBAN):
HU35116000060000000099110019

Nyilvántartási száma:
01-01-0011902 / 2014

Könnyűzenei koncertekért felelős referens :
Fekete Soma
+36.20.218.30.65
Képviselő neve:
Pacsai Gábor kuratóriumi elnök

Képviselő telefonszáma:
+36/30-524-3578;

Postacím:
8707 Pusztakovácsi, Kossuth Lajos utca 13/a

E-mail:
magyarzeneikultura@gmail.com

Információ:
magyarzeneikultura@gmail.com

Skype:
magyarzeneikultura
JOGI KÖZLEMÉNY


1. Szerzői jogok
A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány jogosult.

A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:

a pontos https://magyarzeneikultura.hu weboldal forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a magyarzeneikultura.hu honlap tartalma számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.


2. Védjegyek

Minden, a Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány honlapján használt magyarzeneikultura.hu weboldalra vonatkozó védjegy (márkanév, logo, stb.) az Alapítvány tulajdonában áll. A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.

A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.


3. A weboldal tartalma

A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja a bejegyzés tetején található. A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért az Alapítvány nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.


4. A weboldal elérése

A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.


5. Kapcsolódó honlapok

A Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a weboldal csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az Alapítvány valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.