Technikai ajánlás


Technikai ajánlás


Mi és mire szolgál a technikai ajánlás?


Magyar Zenei Kulturális Közhasznú Alapítvány honlapjának, arculatának tervezésekor a kiváló felhasználói élmény volt a cél. Fontos volt számunkra hogy honlapunk által minden meg tudhasson Alapítványunkról annak munkájáról, céljairól, mindennapjairól.

Ebben rengeteg támogatást kaptunk grafikus, programozásban-és marketingben jártas civil szervezetünk elnökétől Pacsai Gábortól aki a honlap látványvilágát megálmodta és kivitelezte.


Technikai információk a zökkenőmentesség érdekében:

Böngészők:


  • Microsoft Internet Explorer 5.5, vagy magasabb verziószámú
  • Mozilla 1.5, vagy magasabb verziószámú
  • Mozilla Firefox 0.8, vagy magasabb verziószámú
  • Netscape Navigator 7.0, vagy magasabb verziószámú
  • Opera 9, vagy magasabb verziószámú

Ajánlott felbontás:
1024 x 768 képpont
A böngészőprogramban a JavaScript engedélyezése szükséges. Ellenkező esetben az oldalak közötti navigálás nehézségekbe ütközhet.


Bizonyos menüpont (pl.: Videó anyagok) használatához szükséges weboldalunk, a www.magyarzeneikultura.hu előugró ablakainak engedélyezése a böngészőben - akár ideiglenes, akár állandó formában -, amennyiben az tiltva van.

Egyes elemek megjelenítéséhez, szükséges továbbá Flash lejátszó telepítésére. Amennyiben a böngészője ezt nem tartalmazza keressen rá Google, Yahoo keresőben majd töltse le Adobe Flash Player legújabb verzióját.

Az oldalon található dokumentumok egy részének megtekintéséhez pdf olvasó szükséges. Amennyiben nem rendelkezik pdf megnyitó alkalmazással kérjük keressen rá Google, Yahoo keresőben majd töltse le Adobe Acrobat Reader legújabb verzióját.