Támogatható adománygyűjtő projektek

Támogatható adománygyűjtő projektek


Adománygyűjtő projekt kitűzött célja, hasznosítása:


Alapítványunk oly céllal jött létre hogy a kultúra, művészet és zene területén olyan hazai, illetve nemzetközi programokat támogasson anyagi és szellemi erőforrásokkal, amelyekben a résztvevők közművelődési és kulturális területen fejtik ki tevékenységüket.
Kitűzött céljaink eléréséből kezdeményezve kulturális programokat (zenetábor, zenekurzus, hagyományőrző fesztivál) rendezzünk, fiatal hátrányos helyzetű művészeket támogatunk mint pénzbeli mint tárgybeli adományokkal, ösztöndíjas programokban való részvételben segítünk, valamint szükség szerint szakmai, illetve technikai segítséget nyújtunk a művészeknek a művészi pályán való sikerességhez.


Hangszer vásárlás, hangszer adományozás:

Projekt célja:
Ennek az adományozási projektnek a célja hogy zenészeket, zeneiskolákat, zenei intézményeket az igényüknek megfelelő hangszerekkel támogassuk több adományozó partner segítségével akár pénzbeli akár tárgybeli adománnyal, civil szervezetünk és támogatói partnereink ezzel is nagymértékben hozzájárulnak, segítik a művészek kiváló szakmai fejlődését.
Zenei képzés, ösztöndíj támogatás:

Projekt célja:
Ennek az adományozási projektnek a célja hogy fiatal tehetséges zenészek zenei tanulmányait segítsük, támogassuk legyen szó térítéses zenei képzéseken való részvétel, vagy akár zenei ösztöndíj adományozása Alapítványunktól, együttműködő adományozó partnereitől amelynek köszönhetően a művész gyermek gondtalanul, zavartalanul megkezdheti vagy épp folytathatja tanulmányait ezzel is biztosítva, segítve a művészek szakmai képességének fejlődését.
Zenei kiadvány, zenei hanganyag kiadás, hanganyag digitális terjesztésben való támogatás:

Projekt célja:
Ennek a projektnek a célja hogy tehetséges zenészek, művészek, zeneszerzők zenei kiadványainak kiadásában, terjesztésében segítsünk mind szakmai partner, mind finanszírozó partner. Ennek a célnak az anyagi forrását megteremtjük, biztosítjuk, koordináljuk, támogatjuk mind pénzbeli mint eszmebéli partnereinkkel amely nem csak a kiadványok, hanganyagok értékesítését biztosítja, hanem támogatott művész sikerét annak művészi pályájának előmenetelét.


Amennyiben támogatni, segíteni kívánja valamelyik projektünket, vagy valóra váltaná támogatásra váró művész(ek) álmát,
kérjük keressen bennünket a magyarzeneikultura@gmail.com e-mail címen vagy +36 30 524 3578-es telefonszámon.

Köszönjük minden művész nevében a támogatásukat! :)


Ismerje meg Támogatható kulturális projekteinket is!