Családi nappal indul az első Atád Fesztivál, majd 12 fellépő fog zenélni egészen hajnali. A szervező – Fekete Soma, azaz DJ BL4CK – arra is ügyelt, hogy a hangszórók ne a város felé nézzenek.

Jövő szombaton már délelőtt tíz órától várja a családokat az I. Atád Fesztivál, majd koraeste kezdődnek a zenés programok.

– A Claessens hoz traktort, lesznek off-road autók, két ugrálóvár, egy a kicsiknek, egy a nagyobbaknak, mászófal, arcfestés, lufihajtogató bohóc. Mindez ingyenes lesz, csak az esti, zenei programra kell belépőt váltani – mondta Fekete Soma, azaz DJ BL4CK, akivel a korábban készült beszélgetésünkre ide kattintva lehet elolvasni.

A családi nap, ami egész délután 5 óráig tart, ingyenes lesz. A Nagyatádi Kötélugró Klub, illetve a zumbások is megmozgatják majd a gyerekeket.

Este hat órától a zenei programra ötezer forint lesz a belépő a helyszínen. Ezért a pénzért tucatnyi fellépőt láthatnak a látogatók, minden órában más áll majd a színpadon. A szervező 5-600 főre számít. Természetesen lesz étel és ital is, sőt, rossz idő esetén egy háromszáz négyzetméteres sátrat is felállítanak a területen.

A fesztiválra a jánosmajori úton haladva, a kemping mellett lehet behajtani a füves területre, ahol a szervező még arra is ügyelt, hogy a hangfalak semmiképp se a város felé nézzenek.

Atád Fesztivál

– Este hattól egészen este tizenegyig a retro zenék lesznek terítéken, majd utána újabb és újabb szettek kerülnek elő, mígnem a hajnal első napsugaraival együtt elérkezünk napjaink zenei kínálatához.

Forrás: atadhir.hu

Atád Fesztivál