Lélegeztetőgépre gyűjtenek. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány támogatja a művészeti és kulturális nevelést, oktatást, képességfejlesztést és tehetséggondozást az általa szervezendő programokon, gálaesteken keresztül a tehetséges művészeket.
A rendezvény célja,hogy a koncerten befolyt pénzbeli-és tárgybeli adományokkal segítsék és támogassák a szombathelyi Zseboroszlán Vas Megyei Koraszülöttekért Alapítványt akik céljai közé tartozik: a súlyos, életveszélyes állapotban lévő koraszülöttek sürgősségi és intenzív ellátásának támogatása, a kezelésükhöz szükséges eszközök, gépek beszerzésének támogatása.

“Hagyományteremtő szándékkal ülünk itt, Ez a második alkalom, hogy a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány jótékonysági koncertet szervez Szombathelyen, az a célunk, hogy öt év múlva már azt mondhassam, hogy ez a városban hagyomány”
– mondta Nemény András polgármester az esemény sajtótájékoztatóján.

“Minden eladott belépőjegyből 500 forintot a Zseboroszlán Alapítványnak szánunk, hogy tervüket megvalósíthassák, azaz egy lélegeztetőgépet tudjanak vásárolni a koraszülött gyerekek számára”
– említette az elnök.
Nemény András végül azzal zárta: polgármesteri keretéből 200 ezer forintot ajánl fel a koraszülötteket támogató Zseboroszlán Alapítványnak.